Emmi kaas

Als ondernemer ben je druk bezig met het halen van je doelstellingen en kijk je specifiek naar  de kosten. Als middelgroot en snelgroeiend bedrijf laat je vanwege tijdsgebrek al snel de minder “ interessante”  contracten doorlopen totdat er iemand opstaat die je wijst op de besparingen die je ermee kan halenDit gebeurde bij Emmi Nederland. Saving Support belde om een afspraak te maken met de opmerking, je kunt aan weinig leveranciers geld verdienen, dat kun je bij ons ook niet. Maar we kunnen jullie wel vertellen hoe je eventueel kunt besparen. Zodoende ontstaat er een win-winsituatie. Na een introductiegesprek hebben Saving Support en Emmi een contract gemaakt op basis van No Cure No Pay.

Saving Support heeft een aantal diensten, die de meeste bedrijven afnemen, geanalyseerd en geïnventariseerd. Het opgestelde contract omvat; vaste telefonie, mobiele telefonie, energie en afvalverwerking.

Omdat er direct voordeel te behalen was uit de mobiele telefonie (aflopende contracten) is Saving Support aan de slag gegaan met de mobiele abonnementen die wij intern toepassen.
Uit de evaluatie en berekeningen kwam naar voren dat wij in de toekomst meer dan 35% konden besparen. Op zich natuurlijk geen opmerkelijke zaak in de snel veranderende wereld van de mobiele telefonie, mocht het niet zo zijn dat onze huidige abonnementen met de daarbij behorende voorwaarden redelijk goed waren ingeregeld. Door het meedenken en doorvragen van Saving Support zijn we erachter gekomen dat switchen van abonnementsvorm loont. Daarbij sluit het huidige abonnement naadloos aan op onze (internationale) wensen en behoeften.
Doordat de expertise bij Saving Support zit, zij onafhankelijk werken en dus dito advies geven is het voor ondernemers zeker een belletje waard om hier meer informatie te krijgen.
Als Emmi zijn wij met name tevreden over een aantal zaken die Saving Support waarmaakt.

De klantvriendelijkheid, het oplossen van problemen, het directe reageren en uiteraard de financiële voordelen die zij bieden. De onderneming bestaat uit twee enthousiaste jonge mannen die met beide benen op de grond staan en niets beweren wat zij niet waar kunnen maken. De overige contracten die onder de loep genomen gaan worden zie ik met veel vertrouwen tegemoet.

Barend van Kesteren

CEO EMMI Nederland